Veelgestelde vragen

Voor wie is Gezinscoach Shirley?

Vooral voor gezinnen waarbij in het gezin problemen zijn, denk aan gescheiden ouders, samengestelde gezinnen, agressie, opvoedkunde problemen omtrent adolescentie. Maar ook voor het krijgen van meer zelfvertrouwen is het deelnemen aan een van de speciale cursussen aan te raden.

Kan de hulpverlening van Gezinscoach Shirley vergoed worden?

Er zijn een aantal manieren om de hulpverlening van Gezinscoach Shirley vergoed te krijgen:

  1. Via de gemeente Lelystad. Woont u in Lelystad, dan kunt u contact opnemen met het Jeugd-en Gezinsteam. Het jeugd- en gezinsteam (onderdeel van het sociale wijkteam) of de GGD bekijkt de situatie van uw kind en geeft een indicatie af die de gemeente vervolgens beoordeelt. Geeft de gemeente toestemming voor het volgen van coaching of therapie, dan krijgt u een beschikking. Deze beschikking neemt u mee bij uw eerste bezoek. Met de beschikking krijgt u de door de gemeente toegezegde therapiesessies vergoed.
  2. Via de aanvullende verzekering. De meeste zorgverzekeraars vergoeden coaching via het aanvullend pakket. Informeer bij uw verzekeraar of dat ook voor u geldt. De zorgverzekeraar zal dan vragen om de volgende gegevens van gezinscoach Shirley:

Registratienummer Vektis (database voor zorgverzekeraars):

AGB code maatschappelijke ondersteuning 98104460

  1. Via een Persoonsgebonden Budget (PGB)

AGB code pgb 41785479

Kunnen er ook afspraken voor in het weekend worden gemaakt?

Ja dat kan! In het weekend kunnen er tot 16:00 uur afspraken worden ingepland.

Kan ik ook gespreid betalen?

Ja, gespreide betaling is zeker mogelijk. Neem hiervoor contact op.